Udlejning

   


         Sct.Georgsgildet Farum

I Sct.Georgsgildets "Gildehus", Stavnsholtvej 49 D, 3520 Farum er der mulighed for at holde den perfekte fest.


Vi har selskabslokalet til barnedåben, konfirmationen, brylluppet, fødselsdagsfesten, havefesten eller fætterkusinefesten ! Eller lokalet til generalforsamlingen eller foredraget (MEN lejer IKKE ud til UNGDOMSFESTER- lejes kun ud til personer over 30 år)


Lejer man for en hel dag - prisen er  kr. 3.350,- + elforbrug(depositum kr. 2.000)

har man huset et døgn fra kl.6 om morgenen til næste morgen kl. 6

- og er huset ikke en uge inden udlejet dagen før og efter kan man efter aftale gratis dække op dagen før  og rydde op dagen efter. Vil man være sikker på at have tid til opdækning/+oprydning kan man sikre sig huset en ekstra dag for en rabatpris på kr. 1.550,-.


KOM IND OG KIG -  ring og bestil en fremvisning (se kontaktoplysninger forneden)


I gildehuset er der " alt til faget hørende" - glas, tallerkener, bestik, lysestager  - andet ekstratilbehør efter aftale.


I det store køkken er der bl.a. 2 komfurer, køleskab(+ekstra køleskab i depotrum), opvaskemaskine(en vask tager 25 min hvis afskyllet), fryser, kaffemaskiner - alt til madlavning - anretterfade etc.

(I 2018 er der installeret  nyt moderne køkken i huset..fotos heraf kommer snart på hjemmesiden)


Udover et stort festlokale/mødelokale(stuemål ca.7,80 m x 7,80 m) hvor der uden vanskelighed kan dækkes f.eks.8(der er i huset 9 borde mål 180x80 samt en del mindre) seperate borde med plads til 8 ved hvert = plads til 64 personer, er der en hall med garderobe - samt et ekstra mindre festlokale/mødelokale hvor børnene f.eks. kan lege under festen, den store buffet kan anrettes eller der  kan dækkes til ca.18-20 personer - og så er der desuden et lokale, som kan bruges til oplagring - samt 2 toiletter.


Græsplænen må bruges til leg og sport. Der er kroket, fodbold, hesteskokast, bålplads, popcorn-holdere, flagstang med flag.


Der er også mulighed for f.eks :

At leje en stor grill -  at leje grillspyd til grillning af en hel pattegris om sommeren - at leje en fryser til vaffelis-fremstilling. Og vi råder over el-klaver.


Uanset om det er et forsamlingshus til generalforsamlingen, et mødelokale til  foreningsmødet, en foredragssal, et lokale til gravøllet eller til en reception I mangler,  har vi det gode sted.


I skal selvfølgelig lige huske at tage hensyn til naboerne - men vi ligger fredeligt mellem 2 spejderhytter i Stavnsholt så der er lidt til næste villa - men tæt nok på Farum S-togsstation til det er nemt også med offentlig transport(busforbindelse til gildehuset:bus nr. 334 fra Farum Station) - og med stor parkeringsplads lige i nærheden.


Gildehuset ligger også tæt ved Furesøen og skovområderne i forbindelse hermed - så der er gode muligheder for spadsereture i nærheden - om sommeren er der endda mulighed for at starte med en strandtur ved Furesø Bad eller en sejltur på Furesøen med Bådfarten (eller en rotur på Farum Sø fra Farum bådudlejning).


Når I lejer vores gildehus er I samtidig med til at sikre, at Sct.Georgsgilderne kan hjælpe dem, som har  behov herhjemme eller i f.eks. ulandene - der er jo udgifter forbundet med et hus - penge som vi nødig vil være nødt til at tage ud af vores indtægter fra  Spejdernes Genbrug eller via så store kontingenter i gildet, at det afholder fra medlemsskab.

Sct.Georgsgildet deltager meget aktivt på Spejdernes Genbrug, hvor der udover at blive tjent penge til hjælp til f.eks. spejdernes sommerlejre også tjenes penge til uddeling til humanitært arbejde i ind- og udland  bl.a.igennem Sct.Georgsgildets Støttefond.Kontakt helst  telefonisk til Kjeld Christensen tlf. 4495 5949/mobil 2612 2803


eller Birgit Juhl mobil 28 34 61 57, fastnet-tlf. 44 95 41 57


eller Annelise Rasmussen mobil 51948017


eller på mail farumgildehuset@gmail.com


På siden her kan I  se lidt fotos og få et lille indtryk af huset - de fleste fotos er fra opdækning i vores største lokale - det sidste fra opdækning i vores mindste lokale - og udenfor er der også mulighed for at sidde og spise.


Find-Vejbeskrivelse: Drej ind på parkeringspladsen på venstre af Stavnsholtvej kort før busstop "Ellegård" når man kommer fra Farum Station og centrum. Parkering skal ske på parkeringspladsen. For at komme til Gildehuset krydser man cykelstien ved parkeringspladsen og går nedad den lille grusvej i bunden af p-pladsen  - så er Stavnsholtvej D med Gildehuset det 2.hus på højre hånd.


Bus 334 kører fra Farum Station til stoppested "Ellegård". I dagtimerne 2 gange i timen. Sidste afgang mod Farum Station er kl. 0.10.


Link til kort til vejen til gildehuset : Krak-Stavnsholtvej 49 D